Vacatures — overzicht

Grand Opening BMW / Mini Dejonckheere

In opdracht van Présence realiseerden we de techniek voor de Grand opening van BMW / MINI Dejonckheere

Het nagenoeg 200 meter lange gebouwencomplex langs de Roeselaarse ring werd sfeervol in een kleurengloed gezet door meer dan 300 draadloze CHAUVET Professional WELL FIT uplighters en 12 citycolors MHD2500 van Studio Due. De centrale Mini Tower hebben we visueel ingepakt met een knaller van een custom made videomapping, van ver zichtbaar voor alle passanten op de ring. Barco HDX-W20 beamers zorgden hierbij voor een indrukwekkend visueel schouwspel.

De ingang van de site werd geanimeerd met 12 Chauvet Rogue RH1 Hybrid moving heads in een outdoor dome. De 60 Bose Panaray 802 en 402 luidsprekers vulden het event met klankheldere achtergrondmuziek. Alle klank-, licht- en videocommunicatie overheen de verschillende verdiepingen en locaties verliep via het LAN network, van een technisch hoogstandje gesproken!

Tientallen professionele 75" en 55" Samsung flatscreens werden gebruikt voor digital signage en gaven tijdens de receptie en walking diner de nodige eventinfo weer voor de meer dan 1700 aanwezigen. De schermen zorgden eveneens voor de weergave van de welkomstspeech van zaakvoerders Christophe en Leen Dejonckheere, in presentatie van Karl Vannieuwkerke.

Dj Tim Grand zorgde voor de muzikale temperatuur in de underground 'Boiler Room' tot in de vroege uurtjes.
Unieke laserbars, 30 meter Chauvet Epix strips, hazers, tal van Chauvet Maverick/Wash R2/Spot R1 Moving heads en RCF D-Line soundsets waren de ingrediënten voor de nachtelijke underground party.

Concept & Styling by Présence
Photocredits Nele Watty

Vraag ons advies